9 september 2012
ons '40 + 40'-feest


1 augustus 1972


De eerste stappen op weg naar . . .


Zo zag de voorkant van onze uitnodiging eruit. Op de binnenkant werd de tekst vervolgd met:

   . . . . . . . . ons 40+40 feest.
   De eerste 40 (jaar) hebben we gehaald.
   De tweede 40 (dagen) bereiken we op
   9 september. Op die datum willen we de
   eerste 40 met jullie vieren.
Dat feest hebben we gevierd in de Rosariumzaal van het Floragebouw met een hapje en een drankje. Veertig familieleden en vrienden zorgden voor een gezellige sfeer, waarin we konden genieten van allerlei lekkers. Het gezelschap werd gecomplementeerd met vier kinderen en uiteraard Joris. Nadat alle belangstelling hem wat te veel werd, is hij door Rianne en Ben een tijdje in zijn slaaptent gelegd voor de nodige rust. Door het uitstekende weer konden we volop gebruik maken van het aangrenzende terras met uitzicht op het Rosarium.

Joris komt even bij na alle belangstelling

Voor het hapje hebben we uit de vier mogelijkheden gekozen voor de Hollandse Proeverij. De koude voorgerechtjes hiervan werden op etagères opgediend en iedereen heeft daarvan heerlijk zitten smullen, zoals hieronder te zien is.

De warme gerechten van de Hollandse Proeverij werden in buffetvorm opgediend en iedereen kan het al raden: Maja en ik mochten het buffet openen. Er was een ruime keuze uit diverse heerlijke aparte gerechten. Voor de kinderen was er een bordje patat met kipnuggets.


het buffet is geopend

Het dessert was de Proeverij Rozenbottel en ook weer in buffetvorm. Er stond een ruime selectie van de heerlijkste toetjes voor ons klaar. Voor de kinderen was er bovendien een aparte ijsbeker. Het voordeel van bruidspaar zijn is, dat je als eerste langs de uitgestalde lekkernijen mag lopen en je keuze mag maken.


het buffet is alweer geopend

Iedereen had hierna zijn of haar buikje rond en na een kopje koffie hebben we afscheid genomen van onze gasten.


ook van Joris wordt uitgebreid afscheid genomen

Wij kijken terug op een uitermate geslaagde middag en avond en we bedanken iedere aanwezige voor zijn of haar bijdrage aan deze gebeurtenis.

Terug naar WeblogTerug naar boven Startpagina