9 juni 2012
Joris komt voetbal kijken

Rianne en Ben wilden ter gelegenheid van de verjaardag van Ben uit eten gaan. Joris zou dan bij ons komen. De combinatie met een voetbalwedstrijd kijken was al snel gemaakt en de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal op het EK was een mooie aanleiding. Bovendien was Joris meteen getuige van de overhandiging door Agnes van haar schilderij aan Maja.
Rianne en Ben hadden een nieuw logeerbedje voor hem aangeschaft in de vorm van een kleine opvouwbare tent. Die kon ook mooi uitgeprobeerd worden.
Joris had het spelletje snel door en hij kan nu bijvoorbeeld aan zijn vader uitleggen wat buitenspel inhoudt. Het resultaat was wat teleurstellend met de 1-0 nederlaag van Nederland maar voor Joris maakte dat nog niet zoveel uit. Hij genoot er toch wel van. In de rust kreeg hij van oma Maja zijn flesje maar dat bleek niet voldoende te zijn. De rest van de meegebrachte hoeveelheid ging er al even vlug in. Het smaakte hem uitstekend. Hij had alleen wat aanmerkingen over de samenstelling. Bij zijn moeder proefde het toch anders.
Ik heb het idee dat er buiten zijn directe familie nog niet zo veel mensen zijn, die hem kunnen verstaan. Ik heb daarom bij de fotoserie, die je kunt bekijken door op onderstaande foto te klikken, zijn opmerkingen in begrijpbare grote-mensen-taal weergegeven.


Terug naar Joris & Christy Terug naar boven Startpagina