12 - 14 januari 2013
Joris komt alweer logeren

Rianne en Ben wilden een keertje een avond gaan stappen, in hun geval een filmpje pakken, lekker uit eten en een overnachting in een hotel. Het verzoek of Joris dan een nachtje bij ons mocht logeren, werd uiteraard ingewilligd. Ze brachten hem op het tijdstip dat op de TV de uitzending van het Europees Kampioenschap schaatsen net begonnen was.

2013-01-13-02
opa, dat legt Rintje best wel goed uit

Intussen was het voor ons lunchtijd. Joris vond dat een goed idee en kreeg als eerste een banaan. Daar had hij totaal geen moeite mee, want die ging er vlotjes in.

2013-01-13-05
dat vind ik elke keer weer een heerlijk hapje

Daarna was het tijd voor zijn fles en hij liet zien dat hij die zelf al kon hanteren. Al moet er wel aan toegevoegd worden dat er niet meer zo veel inzat en de fles daarom voor hem wel wat gemakkelijker te tillen was.

2013-01-13-13
het lukt me zelfs met één hand, maar alleen als de fles bijna leeg is

Geheel voldaan is hij een middagdutje gaan doen. Na het ontwaken wilde hij met zijn favoriete speelgoed aan de slag. De koekjestrommel maakt bij bepaalde handelingen allerlei geluiden en anders zorgt Joris zelf wel met enige flinke tikken van de figuurtjes voor het nodige lawaai.

2013-01-13-18
dat is toch wel een erg leuk ding om mee te spelen

Voor het avondeten had Maja voor Joris en mij spruitjes klaargemaakt. Samen met de aardappeltjes en stukjes tonijn was dat een maaltijd waar hij uitgebreid van heeft zitten genieten.

2013-01-13-20
opa, snap jij nou waarom oma dit niet lekker vindt?

Na een prima nachtrust was hij vroeg wakker. Maja heeft hem zijn fles en driekwart boterham te eten gegeven waarna hij zich weer geweldig vermaakt heeft met de koekjestrommel. Hij was wel blij dat hij Rianne weer zag. Die oogstte trouwens volop bewondering omdat ze na een uitgebreid ontbijtbuffet het laatste deel van haar reis had laten bestaan uit een wandeling van zo'n vier kilometer.

Terug naar Joris & Christy Terug naar boven Startpagina