2 februari 2013
Joris gaat mee cachen

Joris en Ben waren in de opknapfase na wat kwaaltjes. Joris had last gehad van zijn oren en Ben was geveld geweest door een flinke griep. En dan is een bezoek aan oma en opa een erg goede remedie. Het kwam bovendien uitstekend uit want Maja had net een nieuw T-shirt voor Joris gekocht.

2013-02-02-04
Joris bewondert zijn nieuwe draken-shirt

Hij had ook al eens aangegeven dat hij weer een keertje mee wilde gaan cachen. Dat kwam goed uit want er was precies op deze morgen een nieuwe cache gepubliceerd, die aan het Zwarte Pad geplaatst was. Dus werd Joris in de draagzak op de rug van Rianne gehesen voor een rondje Zwarte Pad.

2013-02-02-05
Joris geniet duidelijk van zijn tripje

Op de cachelocatie was de petling snel gespot en kon ik op plek 10 mijn log noteren.

2013-02-02-07
Joris houdt het loggen goed in de gaten

Na terugkomst wilde hij na een kleine maaltijd graag nog even met de koekjestrommel spelen. Voor hem is het intussen een feest om met twee onderdelen daarvan zijn eigen muziek te maken.

2013-02-02-21
dat klinkt geweldig . . .

Rianne vond daarna op de souvenirplank een handtrommeltje, dat zij in haar kinderjaren ooit in TunesiŽ via slimme ruilhandel had verkregen. Al gauw had Joris in de gaten dat krabbelen aan of slaan op de trommel een fraai geluid tot gevolg had. Dit instrument zal de volgende keer dus wel met stip op zijn verlanglijstje gestegen zijn.

2013-02-02-27
. . . maar dit is nog leuker

Terug naar Joris & Christy Terug naar boven Startpagina