16 april 2013
Een fotoshoot met Joris

Tijdens de periode met mijn oogperikelen kreeg ik regelmatig van diverse bekenden meelevende reacties. Daarbij was er één van Bionda (vriendin via geocachen, schaatsen en skeeleren) die bovendien aanbood om van Joris een keertje een serie foto's in haar fotostudio te maken. Na het oponthoud door mijn derde operatie kon dat nu worden ingevuld. En zo stonden Rianne, Joris en ik vanmiddag voor haar deur. Willem, de vader en buurman van Bionda, hoorde al snel een bekende stem en voegde zich bij ons. De dames gingen met Joris aan de slag terwijl Willem en ik eerst nog even de laatste geo-nieuwtjes hebben uitgewisseld. Later hebben we ons ook in de studio gemeld, waar bleek dat Joris het uitstekend met Bionda kon vinden. Wel liet hij duidelijk uitkomen welke accessoires uit haar ruime voorraad niet aan hem waren besteed. Zo had het badeendje zijn voorkeur boven bijvoorbeeld een kunststof bloem.

2013-04-16-01
dat eendje vind ik wel erg leuk

Om hem te voorzien van een hoedje moest hij wel nadrukkelijk worden overgehaald. Pas nadat Bionda zijn favoriete eendje te voorschijn toverde, was hij overtuigd van de noodzaak. Al ging het wel met de nodige aarzelingen gepaard.

2013-04-16-02
moet dat echt?

2013-04-16-03
vooruit dan maar

Joris had het vooral naar zijn zin toen Bionda hem het resultaat van haar fotokunst liet zien. Vol bewondering bekeek hij de opnames op haar toestel.

2013-04-16-10
wat een leuk ventje staat daarop

2013-04-16-11
oh, nu zie ik wie dat is

Na zo'n anderhalf uur was de sessie voorbij. Ik moet beide hoofdrolspelers een compliment geven. Bionda voor het geduld waarmee ze het voor elkaar kreeg om Joris in alle gewenste houdingen te manoeuvreren en Joris voor zijn natuurlijke reactie op haar aanwijzingen. Bovendien onderging hij de diverse verkleedpartijen zonder zijn geduld te verliezen.
Later op de avond kregen Rianne en ik een mailtje met een preview van haar werk. Ik laat de in mijn ogen twee mooiste opnames hieronder zien.

2013-04-16-07
Bionda, zojuist was dat eendje toch nog blauw?

2013-04-16-08
tegen die zwarte achtergrond komt mijn haar mooi uit

Ben je nu nieuwsgierig geworden naar de andere foto's, ga dan over een paar weekjes bij Rianne kijken naar de totale serie. Heb je interesse om zelf ook eens een professionele serie foto's van je kind te laten maken, neem dan contact met Bionda op. Als je hier klikt, kom je op haar website met haar contactgegevens en een overzicht van haar werk.

Terug naar Joris & Christy Terug naar boven Startpagina