Weissensee 2001
Een grote afvaardiging was dit jaar van de partij: Gerard, Nel, Jack, Gerda, Hans, Tiny, Martien, Marian, Henk, Maja, George en onze adoptiemuts Peter. Het verblijf was bij Gasthof Herzog. De eerste dagen werden besteed aan oefenrondjes rijden, kijken naar de marathontoppers, bekenden begroeten, wandelen naar de feesttent, Party & Co spelen enz. In het voorseizoen waren Hans en George ge´nterviewd door Philip Detmar en in het Marathon Magazine, het lijfblad van de Stichting Winter Marathon, was een leuk verslag opgenomen. Jack had er zelfs de tekst van zijn spandoek op aangepast. Gerda had voor iedereen de derde verbeterde versie van De Muts, geheel aangepast aan de kleuren van de nieuwe kleding en voorzien van binnenflappen, die dienst kunnen doen als oorwarmers.

Op het kleine meer had ijsmeester Norbert Jank met zijn ploeg de bekende ronde van 16,7 km. uitgezet. De omstandigheden van ijs en weer waren redelijk. Er waren twee P.R.'s te noteren: Gerda in 8:41 en Peter in 9:01. In volgorde van binnenkomst de overigen: Nel in 7:44, Hans na 8:52 en Martien en George finishten na 10:26. Marian bleef keurig bij dit tweetal, maar stopte na 150 km, terwijl Henk het in verband met zijn fysieke problemen beperkte tot 50 km.

In de dagen erna hebben ze zich vermaakt met uitzoeken van de foto's, ervaringen met andere deelnemers uitwisselen, kijken naar de wedstrijd van de cracks, met de skilift naar de Naggler Alm, langlaufen (Nel en Hans) en wandelen langs het sprookjespad.

Kortom, ook dit jaar weer een geslaagd evenement.
Terug naar De Mutsenclub Terug naar boven Startpagina