Ik ga een selectie van de grappige, aardige, kritische reacties, die in welke vorm dan ook over onze website worden gegeven, hieronder verzamelen. Dus............


9 februari 2013, 14:20 uur: Renate (nichtje van Maja) ontdekt mijn pechverhaal.

Ha George en Maja,

Ik dacht, ik zal weer eens even koekeloeren op je site om te zien hoe opa en oma het maken. Maar wat een pechvogel ben jij de laatste weken. Ik zou willen zeggen, laat je koppie niet hangen, maar dat heeft de dokter je wel voorgeschreven, dus dat moet je maar even netjes volhouden.
Een heel voorspoedig herstel toegewenst, ik hoop dat jullie binnenkort van een mooi voorjaar kunnen genieten.

Groetjes Renate
7 februari 2013, 22:16 uur: Alfred Knikker vindt een ander verhaal dan het jaarlijkse Weissensee-verslag.

Dag George.

Vanavond dacht ik eens te lezen op jou site wat je zoal meegemaakt had op de Weissensee. Tot mijn verbazing een heel ander verhaal. Wel erg jammer dat je precies tijdens dit evenement in het ziekenhuis opgenomen moest worden voor een operatie. En wel apart dat er kennelijk zoveel haast mee was. Jou kennende, en uit jou verhaal maak ik dat ook wel op, zul je dit best kunnen relativeren. Maar goed, als je je verheugd op een mooie schaatsvakantie valt het uiteraard wel even tegen.

Waarschijnlijk dus ook niet op het nederlandse natuurijs gestaan ? Ik was wel in de gelukkige omstandigheid om daar een periode van vier en een periode van drie dagen van te kunnen genieten.

Heel veel sterkte met het herstel en laten we hopen dat de tweede operatie wel geslaagd is.
Gr. Alfred.

P.S. Hier staat Piet Piraat ook nog regelmatig aan hoor !!!
9 maart 2011, 10:30 uur: Wim IJpelaar komt erachter dat rekenen en schaatsen heel goed samen kunnen gaan.

Hoi George en alle Mutsen
Het Winterseizoen zit er inderdaad nu op en het was me weer 'n genoegen om jullie overal tegen te komen .
Ik hoop op een mooie zomer en we komen elkaar weer vast wel ergens tegen.
En George, het is nog een hele wiskundige dag geworden afgelopen zaterdag als ik je blog zo eens lees om aan 55,5 km te komen .

Met vriendelijke groeten Wim IJpelaar
1 januari 2011, 11:53 uur: Wim IJpelaar geeft duidelijkheid over de gereden afstand tijdens een toertocht en doet er meteen de beste wensen bij.

Hoi George
Natuurlijk voor jou en de andere Mutsen een gezond 2011.
Volgens onze gegevens was het ronde iets meer dan 31 km je kunt dat mooi zien als je naar mijn site gaat op 't kaartje en je klikt op VEL boven aan dan verschijnt er 'n grafiek. Als je daar met je muis over gaat kan je de route volgen en als je dan de dalpiek pakt, is het 31.92 km maar daar zat nog 'n stukje naar onze tas bij. Probeer maar eens. Wij hadden 3 rondes gereden en net niet de 100 km volgemaakt, dus hadden we nog een rondje op het Giethoornmeer eraan geplakt. Wat was het mooi he.
En wat Koos betreft, denk ik niet want ik wil a.s. zaterdag fris om 7 uur op FlevOnice aan de start staan voor wat kilometertjes te maken .
Ik heb het filumku van Robin ook gezien en ik begrijp dat het voor hem 35 km was hij heeft er 'n dagtaak aan gehad hahahaaaa.
Doe de Groeten aan Koos als je de kans krijgt en we zien elkaar weer snel
Groet ook de andere Mutsen van mij en wens ze een goed 2011.
24 februari 2009, 21.07 uur: Wim IJpelaar wenst de geblesseerde Mutsen een spoedig herstel toe.

Hoi George
Ik bedank je bij deze nogmaals voor de foto's en wil je mijn complimenten maken voor je verslag .
Ik vind het leuk dat ik jullie heb leren kennen, door de sport is mijn kennissen kring flink uitgebreid met allemaal enthousiaste mensen die plezier in de sport hebben.
Ik hoop voor jullie geblesseerden dat ze spoedig herstellen zo dat jullie weer gezamenlijk op pad kunnen .
We zien in de toekomst elkaar vast weer wel .
Hou je haaks en laat van de zomer eens af en toe wat horen hoe het met jullie gaat.
13 januari 2009, 08.30 uur: Stefan Knijnenburg vond zichzelf terug in de weblog na een schaatstocht met de Mutsen.

Hoi George,
Prachtige site! Leuke fotos! Mooie verhalen! Weer een toppertje erbij voor Mijn favorieten.
Ik vond het in elk geval een geweldige eer om met de befaamde Mutsenclub mee te mogen liften en heb 20 heerlijke kilometers geschaatst (de laatste 5 waren afzien). Voor herhaling vatbaar!

Groeten,
Stefan
12 januari 2009, 22.13 uur: Hans Knijnenburg ontdekte de weblog.

Hoi George,

Ademloos hebben Tiny en ik zojuist de Weblog bekeken. In n woord PRACHTIG.
Het was opnieuw genieten van de belevenissen n van de schitterende plaatjes van de afgelopen ijsperiode. Ik hoop dat Koning Winter k kijkt en besluit om nog een keer zijn best te doen voor ons als schaatsliefhebbers.

Gr, Hans
24 februari 2008, 19.23 uur: Louis Bekker van LONradio met een mailtje naar Gerda en Jack over de uitzending met de Mutsen.

Beste Gerda en Jack,

Nogmaals hartelijk bedankt dat jullie gisteren aan ons programma hebben meegewerkt, het was heel gezellig.
Bijgaand de foto die na afloop is genomen.
Jullie hebben een trend gezet voor onze volgende bonte avonden.

Met vriendelijke groet,
Louis Bekker
4 februari 2008, 22.09 uur: Henry Wezenberg van de schaatsvriendenclub uit de Achterhoek, die we ieder jaar bij Gasthof Weissensee ontmoeten en die meteen zijn vraag over schrijven in ons gastenboek opgelost ziet.

Hoi schaatsvrienden,
Weer terug in Nederland, koud en winderig en geen ijs, en weer aan het werk.
Een bijzondere week, warm weer, ijs dat alle kanten op kon gaan, figuurlijk gesproken dan. Maar wederom een bijzondere week met veel sportplezier.
We zullen elkaar volgend jaar weer tegenkomen en via de site blijven we van elkaars activiteiten op de hoogte. Eind februari eerst een weekje Zweden, de Vasaloppet en nog meer oa. schaatsen.
Dan maken we ons op voor het fietsen her en der, ach waar waren we zonder sport???? Het houdt je bezig en maakt veel vrienden,
Blijf gezond en laat via ons gastenboek www.sportac.nl af en toe eens van je horen.
Trouwens hoe kan ik in jullie gastenboek schrijven?

Groet Henry
26 april 2007, 16.19 uur: ikbenmamma reageert naar aanleiding van mijn log (nummer 1192) over een door haar geplaatste cache.

Hai, hai,

bedankt voor de tip, daar had ik nog niet eerder aan gedacht, ik zal m'n draadloze boor een keer meenemen en een paar gaatjes maken, thanx...

Leuke log heb je achtergelaten, ik heb me zitten bescheuren en zag het allemaal duidelijk voor me, die rollende eieren...

Leuke website hebben jullie ook !
2 maart 2006, 20.46 uur: Mijn vroegere buurvrouw Ellen van der Linde heeft genoten van de site.

Hallo George en Maja

Jawel, ik heb jullie website eens uitgebreid zitten bekijken, wat ontzettend cool. Hartstikke leuk.
Vooral de mutsenclub familiesite, stamboom etc.
Spreekt me enorm aan.

Compliment van Ellen
26 september 2005, 17.06 uur: Alie Westerhof over de vermelding bij Links van haar appartementen/pension in Blokzijl.

Hallo lieve gasten

Mijn hartelijke dank.
Betere vermeldingen kunnen we niet bedenken.
Graag tot een volgende keer.

Groeten uit Blokzijl
             Alie
5 juli 2005, 09.08 uur: Frieke met een reactie op mijn bedankje na ons verblijf in haar Bd & Brochje De Bedstee in Harns (Harlingen).

Hallo Maja en George,
Bedankt voor jullie leuk berichtje! Fijn dat jullie van het verblijf in Fryslan en de Bedstee zo genoten hebben. De foto van jullie aan de ontbijttafel heb ik uitgeprint en plak ik in het gastenboek.
Hartelijke groeten van ons beiden, Cees en Frieke
10 maart 2005, 11.56 uur: Elisabeth Post, mijn Friese schaatsvriendin van de Weissensee nadat ik haar via de Leeuwarder Courant had opgespoord.

Hallo George,

Wat leuk dat je mij hebt getraceerd! Ik heb geprobeerd jouw internetpagina te vinden, maar dat lukte me niet via google. Ik had je willen bedanken voor je steun tijdens die zware uurtjes op de Weissensee. Nu kan ik je ook bedanken voor de foto! Wat ontzettend leuk.

En gefeliciteerd met je 200 kilometer! Wat goed dat je de tocht de tweede keer wel hebt uitgereden. Je tijd zag er ook goed uit.

Ik heb achteraf wel flink gebaald dat ik het niet heb gered. Dat heeft me wel doen besluiten dat ik volgend jaar weer ga. Ik ben al flink in training, want ik wil het hoe dat ook halen. De foto van Kiki is gisteren binnen gekomen. Ik koop de foto wel, want wij staan er samen scherp op!

Tot ziens en/of mails

Elisabeth, je Friese schaatsvriendin voor een dag in 2005 (wie weet in 2006 wel weer)
25 februari 2005, 17.54 uur: Mirjam Hillebrand die de site aan computerexpert Joop laat zien.

Hoi George,
Voor een expert op p.c gebied (Joop, ik heb er geen bal verstand van, hahaha) de complimenten aan jou.
Het commentaar: "Ziet er goed uit". "Leuk".
Vraag van Joop: Ga je het stuk "familie van der Loos" nog uitbreiden. Stamboom e.d.
Heb je weer wat te doen, als je daar al om verlegen zit.

Groetjes Joop & Mir.
20 februari 2005, 12.36 uur: Jasper Slot die op het feest van zijn vader Noud het bestaan van deze site ontdekte.

Hallo George,

Hopelijk goed thuis gekomen gister? Ik heb een blik geworpen op je website. Ziet er goed uit en m.n. het geocoachen klinkt interessant (had hier nog nooit van gehoord!). Succes nog met de verdere opbouw van je site!
Groeten, Jasper
10 februari 2005, 12.23 uur: Ton van Kippersluis, ogenschijnlijk onbekend met de mail van zijn dochter maar mede namens haar een bedankje, vooral voor Henk.

Hallo Henk en ook George,
Nog bedankt voor het sturen van de leuke foto's van een onvergetelijke dag, maar nog meer bedankt voor de goede zorgen van jullie aan mijn dochter Debbie. Ik weet zeker dat zij de 200 km mede dankzij jullie ondersteuning heeft gehaald.
Wij kijken samen terug op een heerlijke week aan de Weissensee met als hoogtepunt uiteraard de tocht der tochten op 4 februari. Op band hebben we inmiddels de opnamen van SBS gezien en dat deed ons veel plezier; we waren wel wat veel in beeld, maar dat is toch wel leuk.
OP de ijsbaan in Utrecht werden we dinsdagavond door veel schaatsers aangesproken. We hadden ons Proteq pak aangedaan en werden herkend; toch wel leuk.
Jullie foto's zijn niet zo scherp, omdat ze verkleind zijn; misschien kun je ze nog eens versturen in iets groter formaat, eventueel in meerdere afleveringen.
Wat een mooie website hebben jullie overigens; ik heb ervan genoten.
Nogmaals bedankt en wie weet: tot ziens
Ton en Debbie van Kippersluis
10 februari 2005, 09.37 uur: Debbie van Kippersluis, die in de groep van de Mutsen voor het eerst de 200 km. op de Weissensee voltooide en samen met haar vader de rode draad in de TV-uitzending was.

Goedemorgen George,

Jullie ook nogmaals van harte gefeliciteerd met het behalen van de 200 km! Had de mutsenclub de dinsdag ervoor nu ook de tocht uitgereden? Fantastisch!
Wat ontzettend leuk om de foto's nu te bekijken. De website heb ik al even bekeken erg leuk. Ik zal de site bijhouden.
Zelf heb ik geen foto's gemaakt, dus ik zou het heel fijn vinden als je ze me op afdrukbaar formaat kan sturen. Mijn vader heeft wel digitale foto's, maar met name van de omgeving.
Ik vond het ontzettend gezellig en indrukwekkend om de tocht met jullie uit te rijden en hoop jullie een volgende keer weer te ontmoeten.

Tot mails,
Debbie
23 januari 2005, 15.51 uur: Ria en Gerrit van der Horst vinden zichzelf bij Geocachen terug in de logs 259 t/m 264, terwijl Gerrit zijn voorbereiding op zijn trip naar de Weissensee een extra dimensie heeft gegeven.

George
Eindelijk je site bekeken!!!!!!
Leuk resultaat!
Ik snap nu waarom je zoveel uren achter de computer doorbrengt!!!!!!!!!!!!!!!!! de opbrengst is het wel waard!!

Het was leuk om over onze eerste kennismaking met het cachen te lezen.

Gerrit heeft zich door het lezen van de verslagen over de " Weissensee" ook warm gedraaid. Hij heeft er nog meer zin in gekregen!!!!!!!!!!!

Groeten
Ria
20 januari 2005, 20.58 uur: Wil Oudijk die zichzelf op de site terugvindt in de logs 319 t/m 324 bij Geocachen.

Hoi George

Nu heb ik pas je web-site bekeken. We staan er erg leuk op. Teksten bij de foto's ook leuk.
Heel de site trouwens, chapeau!

Wil
17 februari 2004, 19.24 uur: Dennis van der Hoorn, een schaatser met gevoel voor kleuren.

Hallo George.

Het is inderdaad een heel verhaal maar erg leuk om te lezen.
Webside ziet er goed uit en helder met blauw en geel.
Groeten en tot woensdag op de Uithof.

Dennis van der Hoorn.
17 februari 2004, 01.53 uur: Joan Vanderloos met een Canadese reactie over de Weissensee-foto's.

Hello,
Thanks for the information on your skating trip. We checked out the pictures. It looks like you had a good time!
Take care.

Joan
14 februari 2004, 18.54 uur: Martien Duineveld die de aankondiging over zijn revanche op deze site terugvond.

Hallo Maja en George,

George gefeliciteerd met je buitengewoon verassende prestaties op de Weissensee.
Ik heb gemerkt dat ik mezelf op jullie website tegenkom

Groetjes
Martien
11 februari 2004, 17.55 uur: Gerdien Tober, actief schaatsster zowel op de Uithof (woensdagochtend) als op de Weissensee.

Dag George,
Je website opgezocht. Ziet er leuk uit. Heb maar even gekeken, want er is veel te zien en te lezen over de mutsenclub.
Kom dus nog eens een keertje terug.
Groeten,
Gerdien
5 februari 2004, 16.45 uur: Gerard Ton en Elly van der Burg, wereldreizigers, fietsers, schaatsers en als zodanig ook actief op de Weissensee. Gerard gebruikt als medewebmaster (IJVP en geerel) dezelfde kleuren.

Hoi George,
dat is inderdaad toevallig diezelfde kleuren!
Net je site bezocht, leuk om al die foto's te zien!
We hebben wel gebofd met het weer, want deze week is het er warm!!!!!!!

groetjes Elly en Gerard
4 februari 2004, 09.58 uur: Jack Middelburg die mijn deuk er weer grotendeels uithaalt.

Hoi George,

Ontzettend leuk verslag, toch wel fijn dat je hebt kunnen rijden en nog wel met zo'n conditionele achterstand toch nog een knappe tijd. Van harte.
Tot horens/ziens.

Groeten,
Jack Middelburg
4 februari 2004, 08.56 uur: Elma van der Loos die meteen een deuk in mijn zorgvuldig opgebouwde imago veroorzaakt.

Hoi George,

Leuk verslag, leuke foto's, maar op de enige foto waar jij pontificaal in beeld bent zit je wat naar binnen te schuiven. Gelukkig kon je al dat eten daar er weer af schaatsen.

Groetjes, ook aan de rest, Elma.
27 januari 2004, 20.54 uur: Job van Zwieten met de eerste reactie op mijn schaatstrip naar de Weissensee.

Hallo startnummer 3562,
ik zie op de site van de Weissensee dat je gereden heb , mooie tijd George,

5.56.22

ik hoor nog wel een keer hoeveel kilometer en of het een beetje ging met je been en de omstandigheden, ik hoorde van Heleen dat je vrijdag was vertrokken dus dat je de problemen die er die dag waren op de Weissensee gelukkig bent misgelopen..

Heb jij trouwens Wubben geinterviewd of hij jou ?

Groeten, ook aan Maja,

Job
17 december 2003, 14.31 uur: Elma van der Loos met een ondersteunende reactie op de Award

Hoi George,

Toch leuk om te horen wat anderen er van vinden. Ik ben het met je eens wat betreft de kleuren, dat is heel erg persoonlijk. Ik heb wel eens een site gezien met alleen pasteltinten, daar kreeg ik zo'n geitenwollen sokkengevoel van.

Groetjes, Elma.
15 december 2003, 23.45 uur: Hans Knijnenburg met een reactie op het krijgen van de Silver Award.

George,

Gefeliciteerd met het toekennen van de Silver Award aan jouw website! Dik verdiend, naar mijn mening..
Tot woensdag!

Hans
10 december 2003, 13.10 uur: Nienke Slobbe na de ontvangst van een nieuwe schaatspak.

Hallo George,

Hier een bericht van de junior-muts:

Ik wil je, ook namens Freija, heel erg bedanken voor de kleding en de overige sponsor artikelen die we gehad hebben.
We kunnen het allemaal goed gebruiken. Ik ben zondag al in de nieuwe broek gaan schaatsen en het ging bijzonder goed.

Groeten van Nienke en Freija
22 juli 2003, 11.11 uur: Elma met de definitieve oplossing.

Hoi George,

Het klopt, volgens degene hier die over alle lijnen naar buiten gaat komen wij (nog) via Genuity op internet. Dit schijnt te gaan veranderen, maar daar zal ik als gebruiker (als het goed is) niets van merken.

Groetjes, Elma.
21 juli 2003, 07.18 uur: Elma van der Loos met de vermoedelijke oplossing over de mysterieuze Ierse bezoeker.

Hoi George,

Ik heb net ingelogd, ook op vanderloos.nl. Op de statistieken staat inderdaad Genuity weer ingelogd. Dus dit mysterie is ook weer van de baan.

Groetjes, Elma.
1 juli 2003, 21.04 uur: Hans Knijnenburg, die samen met Tiny vorige week de Cope-route heeft gereden.

Hoi fietsende Mutsen!

Je wordt nog een echte journalist van mooie fietsroutes George!

Tot gauw!
Hans
2 juni 2003, 20.59 uur: Martien en Marian Duineveld, die op een van de heetste dagen wat verkoeling zochten.

Hoi George,
Eindelijk is het me gelukt jullie site in beeld te krijgen. Het ziet er prima uit. Af en toe een ijsmuts bij 30 graden boven nul in beeld is nooit weg.

De duinenmutsen
27 mei 2003, 15.25 uur: Gerti Mller, de aardige gastvrouw van Gasthof Herzog, die onlangs Nederland heeft bezocht.

Hallo Ihr zwei George und Maja!
Danke fr Euer Mail! Holland war super. Wir haben viel gesehen und schnes Wetter. Mir geht es wieder gut. Danke fr den Link auf Eurer Website.
Wir wnschen Euch eine schne Pensionszeit und freuen uns schon auf ein Wiedersehen!
Gerti und Hans
27 mei 2003, 03.21 uur: Wim Jansze, een oud-collega, die tegenwoordig in Suriname werkt.

Beste George, beste jongere oudere,

bedankt voor je mail. Voor mij toch een vreemd idee dat je met de VUT bent, zeker omdat je nog een jonge vent bent (of lijkt. wat al dat sporten niet kan doen voor je). Maar regelingen zijn er om gebruik van te maken, en inderdaad, werken is leuk, maar niet het belangrijkste in je leven. Werken bestaat er om je in staat te stellen hogere, andere doelen in het leven te bereiken.
Ik vind het werkelijk fantastisch dat je een website hebt gebouwd. Natuurlijk ben ik direct gaan kijken, en het ziet er goeduit. Veel fotos, up-to-date (vaak het moelijkste), en goed overzichtelijk gemaakt. Ik heb zelf ook wel eens het idee gehad om een website te bouwen, maar dan meer om het een keer gedaan te hebben, zodat je weet wat er voor een inspanning geplaagd is als je een website van iemand anders leest. Maar zo ver ben ik nooit gekomen, maar eigenlijk omdat ik ertegen opzag om er aan te beginnen. Het zal vast niet moeilijk zijn, maar je weet nooit precies waar je moet beginnen. Daarom petje af voor de jongere oudere.
Aju, groeten, en succes met de site. Ik zal hem bij favorites zetten, zodat ik wat schaatsen kan zien als het weer me te heet wordt. Ga je nog een tour de france wedstrijd organiseren op je website?? Ik hoor het wel, dan doe ik mee.

groeten uit paramaribo,
Wim Jansze
23 mei 2003, 18.21 uur: Birgit Koch, de charmante gastvrouw van Gasthof Weissensee.

Gratuliere lieber George, das habt ihr sehr gut gemacht!
Vielen Dank fr das Link.
liebe Gre, Birgit und Familie.
Se Kinder ward ihr!!!
21 mei 2003, 20.17 uur: Jack Middelburg, volgens eigen zeggen een niet zo behendige internetter.

Hi Webmaster,
Ziet er erg leuk uit, tenminste niet allemaal niets toevoegende bewegende dingetjes die alleen maar de aandacht van de gepresenteerde informatie wegnemen. Ik ben niet zo'n internetter, dus ik was blij dat Elma mij aanwijzingen gaf hoe te reageren. Op haar (zakelijke) computer is direct te zien hoe je kunt reageren, maar hier thuis is mijn scherm helemaal gevuld en staat contact er dus niet op maar met een "scrollertje".
Maar wel leuk gedaan dus. Zeker ook die "mutsenclub", waarvan ik denk dat die kleur blauw niet alleen op Poelukkers danwel kleding slaat ...

Groeten
Jack.
21 mei 2003, 12.53 uur: Bionda Heeringa, de sportiefste webmaster, die ik ken.

Ha die George,

gelukt! Welkom in de wereld van de website-makers. Bereid je voor op een leven van plezier (het lukt! het is gelukt!) onzekerheid (gaat mijn site wel bezocht worden?), frustratie (waarom gt het nou niet zoals ik dat wil), onzekerheid (vinden ze mijn site wel leuk, blijven ze wel bezoeken?), triomf (tch weer iets voor elkaar gekregen), ellende (heb ik ren zitten werken en nou krijg ik het er niet op...) en creativiteit. Blijf het interessant houden voor je bezoekers, leer steeds meer van html en 'bewegende dingetjes' op je site en wees trots op wat je maakt.
Ik vind het in ieder geval heel knap, zeker voor iemand die niet opgegroeid is in het 'digitale tijdperk'. En tof hoor, de links!
Als je ergens niet uitkomt mag je me altijd om raad vragen (heel misschien dat ik je kan helpen).

groetjes,
Bionda.
21 mei 2003, 11.57 uur: Dia Beekman, de eerste buitenlandse reactie met meteen een paar verbeteringen.

Hi George en Maja
Jeetje jongens wat een leuke website, keep it going !!
Even een paar verbeteringen; Ren is geboren 10-1-67 en Mike 27-10-68. Aad is van 17-7-45.
Zo heb je weer even wat te doen.

Groetjes en tot spoedig ziens, Dia.
21 mei 2003, 11.10 uur: Heleen de Kruijf, die nog een reden voor mijn blauwe voorliefde wist (is intussen aangepast).

Goedemorgen George,
Leuke site heb je gemaakt. Mijn complimenten. Er zal inderdaad wel veel tijd in gaan zitten, maar het is natuurlijk erg leuk om te doen. Op de site wordt inderdaad veel blauw gebruikt, maar dat komt omdat je zo lang bij Spanbeton hebt gewerkt.......

groetjes,
Spanbeton BV
Heleen
21 mei 2003, 09.57 uur: Ellen Voskamp met de eerste verbetering voor de stamboom.

Hoi daar ben ik al weer,
Even de site bekeken hartstikke leuk hoor. En heel handig.
Maar ik heb wel het een en ander op te merken. Ik ben wel oud maar zo oud nou ook weer niet. Mijn geboorte datum is 25 - 8 - 1959 en die van mijn zusje Carla 21 - 8 - 1966. En bij deze wil ik ons opgeven voor de reunie. Maar ik dacht dat we dat allang gedaan hadden. In ieder geval zal ik de rest van de broers en zussen ook even aansporen om zich op te geven. Van Helene en Leo weet ik dat ze op vakantie zijn dus die komen zo ie zo niet.
Nou groeten en tot mails

Ellen Voskamp van der Loos
21 mei 2003, 08.01 uur: Kitty 't Hart, die dus ook niet de eerste was.

Goede Morgen,
Fantasties en erg leuk gemaakt,de Mutsenclub en ja eigenlijk alles.
Alleen er staat bij ons dat er nog fouten zijn op de pagina maar ik kan ze niet vinden, en dat maak mij niet uit ik vind hem onwijs leuk. Een fotootje van Maja van school, die heb ik ook met die vaas bloemen op de achtergrond.
Nu wij zullen regelmatig de Site bekijken.
      Kitty
P.S. Ben ik de eerste die hem bekijkt???????????
21 mei 2003, 07.46 uur: Elma van der Loos, die dus niet de eerste was.

Hallo George,
Ik weet niet of ik de eerste ben, maar het geheel ziet er leuk uit. Ben benieuwd wat de rest van de familie er van vindt.
Groetjes, Elma.
21 mei 2003, 00.05 uur: Leny Enthoven, die na een verbeterde opgave van de juiste sitenaam als eerste meldde, dat ze de site had bezocht.

Hallo Luitjes,
Hoera het is gelukt, inderdaad www moet weggelaten worden.
Zeg george je heb het leuk in elkaar gezet.
Bedankt voor je informatie.

Groetjes Leny
Terug naar boven Startpagina