Loos-en-reŁnies op 19 juli 2003 in Hoek van Holland, op 28/29 juli 2007 in Cupar en op 28 juni 2012 in De Lier.

Tijdens de volgens mij zeer geslaagde reŁnie op 19 juli 2003 in Hoek van Holland heeft Rolf aan ome Koos, de grote animator van de reŁnie, een grote foto van ome Koos in een druivenkas overhandigd. Daarop was de naam van een nieuwe website afgebeeld, die vanaf dat moment het digitale middelpunt van de familie Van der Loos zal zijn.
Op 28 en 29 juli 2007 hebben onze Canadese familieleden een reŁnie in Cupar georganiseerd, die ook al uitermate geslaagd kan worden genoemd. De 22 Nederlandse (en ťťn Columbiaanse) familieleden zijn daar op een geweldige manier in de watten gelegd, waarbij alles fantastisch was geregeld.
De volgende reŁnie was op 28 juli 2012 in De Lier. In het voorjaar is ome Aad 85 jaar geworden en om dat te vieren hebben zijn kinderen samen met hem de organisatie van de reŁnie op zich genomen.
Op de Van der Loos-en site is van alles over het verloop van deze reŁnies te lezen en te zien.

Van Koppen's reŁnie op 10 februari 2008 in Poeldijk.

Ook van de andere kant is er een reŁnie georganiseerd, die het predikaat zeer geslaagd mag voeren. Er waren in Poeldijk 53 ooms, tantes, neven en nichten aanwezig, die er een gezellige middag van hebben gemaakt. Uiteraard wordt hieraan op de Van Koppen-site uitgebreid aandacht besteed.

Terug naar boven Startpagina